Boosta din hemsida: tips för att förbättra hemsidan!

Känner du att din  hemsida har stått orörd och ouppdaterad alltför länge? Kanske har det hamnat längst ner på din prioriteringslista? Då är det hög tid att ta itu med hemsidan och ge den en kärleksfull uppfräschning, det behöver varken vara svårt eller tidskrävande! Här har du fyra enkla och snabba tips som du kan använda redan idag för att förbättra hemsidan.

Förbättra hemsidan med dessa 4 enkla tips.

Förbättra hemsidan – 4 enkla tips:

1. Tydlig kontaktinformation: Se till att din kontaktinformation är lättillgänglig på hemsidan. Placera kontaktuppgifterna på en synlig plats, helst i sidhuvudet eller sidfoten på varje sida. Tydliga knappar eller länkar till kontaktinformationen gör det enkelt för besökarna att komma i kontakt med er.

2. Lättlästa och tydliga rubriker: Se över texterna på hemsidan. Är det något som behöver uppdateras? Är texterna lättlästa och rubrikerna tydliga? Fångar de besökarnas uppmärksamhet? Beskriv klart och tydligt vad ni erbjuder för tjänster eller produkter och lyft fram fördelarna och lösningarna ni erbjuder kunden.

3. Fungerar alla länkar på hemsidan? Det är något som är lätt att glömma bort, men som kan bli ett irriterande störmoment för besökarna. Så dubbelkolla och testa alla länkar på hemsidan och uppdatera där det behövs.

4. Testa din hemsida på mobila enheter: Öppna din hemsida på en mobil och surfplatta för att se hur den ser ut och fungerar på olika enheter. Säkerställ att alla element anpassar sig korrekt till olika skärmstorlekar.

Vill du ha en kostnadsfri analys av din hemsida(värde 800 kr)?
Det finns många detaljer som är viktiga att se över på en hemsida för att se till att besökarna får den bästa upplevelsen. Vi på MEDIA2U erbjuder en kostnadsfri analys av din webbplats, där vi identifierar och ser över hur du kan förbättra hemsidan.

Vill du sedan ha hjälp med att åtgärda förbättringarna så hjälper vi dig gärna. Perfekt för att ge din hemsida en rejäl boost! Låter det intressant är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

MEDIA2U – en personlig webbyrå

MEDIA2U har sin bas i Visby på Gotland men vi jobbar med kunder i hela Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar. Hos oss får du alltid personlig support från vårt kunniga team och du kan känna dig trygg med att vi är med dig hela vägen från början till slut.

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.