Hjälp! Hemsidan ligger nere och mejlen fungerar inte!

Tänk dig att du en morgon loggar in på datorn och upptäcker att hemsidan ligger nere. Eller att du försöker skicka ett mejl till en kund men mejlen fungerar inte! Detta är något man ofta tar för givet ska fungera problemfritt, men vad händer i er verksamhet när något av dessa eller liknande problem dyker upp?

Vi på MEDIA2U slår ett slag för att fräscha upp minnet av var er viktigaste digitala tillgång finns och fungerar – domännamnet.

Var förnyas den? Hur är den kopplad? Var ändrar man inställningarna någonstans? Var finns mejlen? Var finns hemsidan någonstans?

Hemsidan ligger nere och mejlen fungerar inte! Vad gör du?

Boka ett kostnadsfritt möte

Vi bjuder på 30 minuter där vi går igenom allt detta tillsammans. Du delar din skärm och vi guidar dig så att du och ditt team förstår hur allt är inställt hos er – så att ni kan agera snabbt om olyckan skulle vara framme.

Skicka ett mail till oss på MEDIA2U om du är intresserad, så bokar vi in en tid.

Helt gratis för dig, du får ökad förståelse och förhoppningsvis kan vi även ge tips på förbättringar.

(Bonus: Du kommer även kunna sova lite bättre om nätterna. )

Webbyrå MEDIA2U

Vi på MEDIA2U är en personlig webbyrå med bas i Visby på Gotland. Hos oss får du alltid  kontakt med ett engagerat team som hjälper dig och förklarar utan fackspråk. Vi jobbar med kunder över hela Sverige, såsom i Stockholm, Göteborg och Kalmar.

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.