Har du hört talas om domänhantering?

Du har med största sannolikhet en domän för din egen hemsida eller företagets webbplats. Men vad är egentligen en domän, och varför är det så viktigt att hålla koll på att den förnyas?

En domän är en unik adress på internet som används för att identifiera en hemsida eller webbplats. Det kallas också för ett domännamn, och det är ofta något som är enkelt att komma ihåg och kopplat till din verksamhet. Domännamnet är det som kommer efter https:// eller @ i mailadressen, t.ex. media2u.se.

Domän, domänförnyelse, domänhantering

En domän är en unik adress på internet som används för att identifiera en webbplats.
media2u.se kan du få hjälp med bland annat domänförnyelse.

Domänförnyelse

Varför är det viktigt att förnya sin domän? Jo, en domän är som ett hyresavtal på internet där du betalar för att hyra en adress. Om du då inte förnyar den i tid kan någon annan ta över adressen och din hemsida kan bli otillgänglig under din gamla adress/domän.

Men oroa dig inte! Vi på MEDIA2U tar hand om allt detta åt dig (samt webbhotell och e-postadministration). Vi ser till att din domän förnyas i tid och håller koll på att allt fungerar som det ska. På så sätt kan du fokusera på det som är viktigast för dig – att driva ditt företag. Läs mer om domäninköp och domänförnyelse HÄR.

Webbyrå MEDIA2U

Vi är en personlig webbyrå som tar hand om hela eller delar av din hemsida. Bland annat domänförnyelse, webbhotell, e-post, SEO, uppdatering av hemsida, m.m. Vi är här för att hjälpa dig att lyckas på internet!

Vi tar uppdrag i hela Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg, Kalmar och Gotland.

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.