Tips 1: Se över tillägg på din WordPress-hemsida

Har du en hemsida som laddar långsamt? Eller vill du undvika att din hemsida blir hackad?

Ett tips är att använda så få tillägg som möjligt på din hemsida! Varför? Ju fler tillägg du har, desto större är risken för prestandaproblem och säkerhetshål. Om ett tillägg har ett säkerhetshål kan det öppna upp för intrång på din hemsida och i värsta fall orsaka stora problem. Dessutom kan många tillägg leda till konflikter med varandra.

Hur bra koll har du på dina WordPress-tillägg? Här kan du göra vårt kostnadsfria quiz om tillägg för att se hur bra koll du har på din hemsida.

Genom att använda så få tillägg som möjligt minskar du risken för problem såsom en hackad hemsida och det håller även din hemsida snabb och säker. Fundera på vilka funktioner som är mest kritiska för din hemsida och välj endast tillägg som verkligen behövs.

Wordpress-hemsida

Optimera din WordPress-hemsida med dessa enkla tips!

Tips 2: Val av WordPress-tema

En annan viktig punkt att ha i åtanke är val av WordPress-tema när din hemsida ska byggas. Att välja ett tema som inbyggt redan har de funktionerna du behöver leder i sin tur till att du inte måste installera lika många tillägg.

MEDIA2U är en webbyrå med lång erfarenhet av att bygga WordPress-hemsidor. Vi kan hjälpa dig att utvärdera vilka tillägg som är nödvändiga för din hemsida och se till att de endast används om de verkligen behövs. Vi ser till att din hemsida håller högsta kvalitet både vad gäller hastighet och säkerhet.

Kontakta oss på MEDIA2U om du vill ha hjälp med att optimera din WordPress-hemsida! Om du vill ta del av fler tips för din WordPress-hemsida kan du läsa fler av våra inlägg här samt på vår hemsida media2u.se.

Glöm inte att göra vårt kostnadsfria quiz om tillägg, klicka här för att se hur bra koll du har på din WordPress hemsida.

Webbyrå MEDIA2U

Vi är en fullservice webbyrå med bas på Gotland, men vi tar uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg, Kalmar och förstås Gotland!

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.