Uppdatering av WordPress, tema och tillägg

Längst ner i det här inlägget kan du göra vårt quiz för att se hur bra koll du har på din WordPress-hemsidas säkerhet!

Även om säkerhetsuppdateringar kanske inte är det ämne du tycker är mest spännande här i världen, är det avgörande för att se till att din hemsida fungerar på bästa sätt.

Så varför är det så viktigt att utföra säkerhetsuppdateringar på din WordPress-hemsida?

Tänk på din hemsida som en bil – den behöver underhåll för att fungera optimalt. Genom att regelbundet uppdatera WordPress-kärnan, tillägg och teman, skyddar du din hemsida från buggar och sårbarheter som kan leda till att den hackas eller kraschar. Dessutom bidrar uppdateringar till att din hemsida laddar snabbare, vilket är viktigt så att besökarna inte tröttnar och lämnar din sida.

Vill du slippa uppdatera WordPress själv?

Vi förstår att det kan kännas överväldigande att hålla reda på alla tekniska detaljer själv. Det är därför vårt team på MEDIA2U finns här för att hjälpa dig – vi tar hand om alla säkerhetsuppdateringar åt dig och ser även till att gå igenom din hemsida efteråt för att se till att allt fungerar som det ska.

Vill du veta mer om vår prisvärda uppdateringstjänst? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer. Du kan även läsa mer om tjänsten HÄR.

Webbyrå MEDIA2U

På MEDIA2U hjälper vi dig med allt från domänhantering, ny hemsida, uppdatering av befintlig, hemsida, e-post, webbhotell, m.m. Vi är en fullservice webbyrå med bas i Visby på Gotland, men vi jobbar med kunder i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar. Läs mer på media2u.se.

QUIZ: Gör vårt quiz för att se hur bra koll du har på din WordPress-hemsidas säkerhet: Klicka här för att komma till quizet! (Du behöver inte fylla i någon information om dig själv om du inte vill. Lycka till! )

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.