Vanlig miss på hemsidan

En vanlig miss som vi ofta ser på hemsidor som vi gör analyser på, är att kontaktformulären saknar ett fält för att fylla i sitt telefonnummer. Vad spelar det för roll, kanske du tänker nu? Det är ju så att risken finns alltid att personen som fyller i formuläret skriver sin e-postadress fel och då har du inget sätt att kontakta dina kunder! Men finns det ett fält för telefonnumret så har du alltid ytterligare en kontaktväg till personen. Smart, eller hur?

problem med spam, e-post, kontaktformulär, webbyrå

Spam är ett vanligt problem, hur blir man av med det?

Hur blir jag av med spam?

Ett annat vanligt problem som många upplever är spam-mail som fyller inkorgen, något som verkligen kan förstöra produktiviteten och arbetsflödet, och inte minst, att du kan råka missa viktiga kundmail!

Ett första steg till att bli av med spam är att installera ett spamfilter på hemsidan.

Om du upplever problem med mycket spam kan vi på MEDIA2U hjälpa dig att se över din mail och eventuella kontaktformulär som du har på din hemsida och utefter det ta till åtgärder anpassat till dig och din hemsida. Vi ser till att du får ett förbättrat skydd mot spam och slipper alla dessa irriterande spam-mail i inkorgen.

Tveka inte att kontakta oss för att få hjälp med att se över din e-post, kontaktformulär och en spamfri inkorg.

MEDIA2U är en fullservice webbyrå som hjälper dig med allt som rör din webbplats och e-post. Vi utför uppdrag i hela Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg, Kalmar och Gotland där vi har vår bas.

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.