Varför ska man uppdatera WordPress?

Något som vi regelbundet gör på MEDIA2U är att uppdatera WordPress, plugins och teman på våra kunders hemsidor. Detta är något som vi med jämna mellanrum gör för att förebygga potentiella säkerhetsrisker och problem som kan uppstå på en hemsida.

Av den anledningen vill vi på MEDIA2U presentera en ny tradition: Välkommen till “Uppdatera WordPress-dagen”!

Uppdatera WordPress

Uppdatera WordPress, plugins och tema

Varför uppmärksammar vi “Uppdatera WordPress-dagen”? För att påminna er om att regelbundet uppdatera era hemsidor och undvika eventuella problem längs vägen.

Vad innefattar “Uppdatera WordPress-dagen”? Den 10:e varje månad bör du ta en titt på din webbplats och se till att allt är uppdaterat – WordPress, plugins och temat. Detta minimerar risken för säkerhetsproblem, såsom att bli hackad eller att någon funktion på hemsidan slutar fungera.

Vill du slippa hålla koll på detta själv? På MEDIA2U erbjuder vi dig en smidig uppdateringstjänst där vi tar hand om allt detta åt dig! Vi ser till att din hemsida är uppdaterad och i toppform, dessutom gör vi även en analys på hemsidan efter uppdateringarna och återkommer med eventuella förbättringsförslag. Vi installerar också ett larm som varnar oss om din hemsida någonsin skulle ligga nere, på så sätt kan vi snabbt åtgärda problemet och du kan vara trygg med att din hemsida fungerar i ur och skur!

Kontakta oss om du vill ta del av vår uppdateringstjänst eller har några funderingar, så hjälper vi dig gärna! Du kan läsa mer om vår uppdateringstjänst HÄR.

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.