4 tips på hur du skyddar din webbplats mot virus, hot och hackare!

Gratis quiz! Här kan du göra vårt gratis quiz för att se hur väl skyddad din webbplats är mot virus och hot: https://tally.so/r/nraQop

Fortsätt läs artikeln för att ta reda på hur du kan skydda din hemsida mot olika säkerhetsrisker, såsom virus, hot och hackare.

Skydda din hemsida

Det är viktigt att regelbundet se över säkerheten på din webbplats och
lära dig om hur du kan skydda din hemsida mot virus, hot och hackare.

4 tips för att förbättra säkerheten på din webbplats

  • Uppdatera regelbundet: Se till att hemsidan, temat och alla tillägg är uppdaterade till senaste versionen. Uppdateringarna kan innehålla viktiga säkerhetsförbättringar. 
  • Använd SSL-certifikat: Säkra din webbplats med ett SSL-certifikat, som ser till att kryptera informationen som överförs mellan din webbplats och dina besökare. 
  • Starka lösenord: Se till att ha ett ordentligt och unikt lösenord till kontot på din webbplats för att skydda hemsidan mot obehörigt intrång.
  • Säkerhetskopiering: Se till att göra säkerhetskopior av din webbplats med jämna mellanrum. Detta gör det enkelt för dig att snabbt återställa hemsidan om den exempelvis skulle krascha.

Hur kan vi hjälpa till att skydda din hemsida?

MEDIA2U är en webbyrå som har många års erfarenhet av webbplatssäkerhet.

Vi jobbar hela tiden för att minimera risken att våra kunders hemsidor ska drabbas av virus och hot. Men skulle olyckan vara framme så har vi snabba åtgärder för att få hemsidan fungerande igen.

Vi kan hjälpa till med att sköta era säkerhetsuppdateringar regelbundet och har bland annat ett larm som varnar oss om en av våra kunders hemsidor skulle ligga nere. Allt för att skydda din hemsida. Vi är dessutom experter på WordPress!

Har du några frågor om webbplatssäkerhet eller behöver råd om hur du kan skydda din hemsida? Tveka inte att kontakta oss! 

Glöm inte att göra vårt gratis quiz för att ta reda på hur väl skyddad din webbplats är: https://tally.so/r/nraQop

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.