Pris för hemsida

En hemsida är en viktig investering för ditt företag, men kostnaden kan variera kraftigt beroende på flera faktorer.

I den här artikeln har vi listat 5 punkter som kan påverka priset på en ny hemsida.

Vad kostar en ny hemsida?

Svaret på frågan ”Vad kostar en ny hemsida?” beror på flera faktorer och individuella önskemål.

Vad kostar en ny hemsida? 5 faktorer att hålla koll på:

  1. Storlek – Antal sidor och dess komplexitet påverkar prissättningen. En webbplats med 2-3 grundläggande sidor kommer att vara billigare än en webbplats med fler sidor och avancerade funktioner.

  2. Design och anpassningar – Priset påverkas om du vill ha en enklare design med få anpassningar eller en mer avancerad design med många specialanpassade designelement.

  3. Innehåll och media – Kvaliteten och mängden innehåll spelar också roll. Behöver du professionella fotografier och videor? Avancerad grafik? Nya texter? Allt detta påverkar kostnaden.

  4. Teknisk utveckling – Om din hemsida kräver specialanpassade funktioner eller integrationer med andra system, så kommer kostnaden att öka. Det kräver tid och expertis.

  5. Löpande kostnader – Webbhotell, domännamn och tilläggstjänster bör tas med i budgetplaneringen. Dessa kostnader varierar beroende på leverantör och nivå av tjänster.

Så svaret på frågan ”Vad kostar en ny hemsida” beror mycket på dina behov och önskemål.

Det kan vara en bra idé att gå igenom dessa faktorer innan du beställer en ny hemsida, så att du har klart för dig vad du har för budget och vad du vill få ut av din hemsida.

Beställ ny hemsida – få gratis webbhotell första året!

Vi är en fullservice webbyrå som hjälper dig med din befintliga hemsida eller med en helt ny hemsida till ditt företag. Om du beställer ny hemsida hos oss så ingår även ett års webbhotell!

Klicka här för att läsa mer om vårt webbhotell.

Klicka här för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med din hemsida.

Vill du bolla idéer? Hör av dig till oss på MEDIA2U, vi kommer gärna med förslag och hittar en lösning som passar just dig.

Vi ser fram emot att höra om dina projekt!

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.