Världens vanligaste verktyg

Varför välja WordPress? Kanske du har frågat dig själv. WordPress är ett av världens vanligaste och populäraste verktyg för att bygga hemsidor i och mer än 40% av alla hemsidor är byggda i WordPress.

Här är några av de anledningar till varför vi på MEDIA2U älskar att bygga hemsidor i just WordPress.

Varför välja WordPress?

Mer än 40% av alla hemsidor är byggda i WordPress

Varför välja WordPress? Fyra anledningar:

  • Användarvänligt: WordPress levererar ett användarvänligt gränssnitt som ger total kontroll över webbplatsen och som dessutom är väldigt smidigt och flexibelt att använda i de allra flesta fall. Beroende på vilket tema man använder kan WordPress bete sig olika och vi föredrar teman där det är enkelt för användare att kunna redigera innehållet själva.
  • Mångsidigt: WordPress kan anpassas till nästan alla behov. Oavsett om man vill ha en hemsida till företaget, en webbshop eller en portfolio så har WordPress de nödvändiga verktygen för att göra det möjligt. 
  • Aktivt community: Eftersom WordPress används av så många människor har detta skapat ett hjälpfullt community av samarbete och innovation. Människor över hela världen bidrar till plattformens tillväxt och förbättring. 
  • Säkerhet: WordPress kommer regelbundet med nya uppdateringar för att minska sårbarheten och skydda webbplatser mot hackare, virus och andra säkerhetsrisker.

Webbyrå specialiserade på WordPress

På MEDIA2U har vi byggt en mängd olika webbplatser i WordPress och vi vet hur man bygger en bra grund för att lyckas, både när det gäller att välja pålitliga teman och tillägg och samtidigt bygga en hemsida som speglar ditt företag.

Vår expertis sträcker sig över olika branscher och behov och vi skräddarsyr varje projekt efter dina önskemål och behov. 

Är du intresserad och vill veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta oss på MEDIA2U. Vi är experter på WordPress och hjälper dig med allt WordPress-relaterat.Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.