Dessa misstag gör att du förlorar kunder på din hemsida

5 vanliga misstag som gör att du riskerar att förlora kunder på din hemsida.

Vanliga misstag på hemsida

Dåliga rubriker, ingen kontaktinformation och sega laddningstider är några vanliga misstag

Undvik dessa vanliga misstag på din hemsida

  • Dåliga rubriker: Dina besökare skumläser hemsidan. Tydliga och lockande rubriker är därför en viktig förutsättning för att dina besökare enkelt ska hitta det de söker.
  • Ingen sammanfattning av dina tjänster: En överblick och kort sammanfattning av dina tjänster ger besökaren möjlighet att snabbt och smidigt bilda sig en uppfattning om vad ditt företag erbjuder.
  • Ingen call to action (CTA): Inkludera tydliga CTA:s som uppmanar besökare till en önskad åtgärd. Det kan vara att fylla i ett kontaktformulär, prenumerera på nyhetsbrev, göra ett köp eller boka ett gratis samtal.
  • Svårt att kontakta dig: Besökare som är intresserade av ditt företag bör enkelt kunna komma i kontakt med dig. Inkludera tydlig kontaktinformation, som telefonnummer och e-postadress, så att de kan nå dig utan hinder.
  • Sega laddtider: Dina besökare orkar inte vänta på att din hemsida ska ladda klart, så se till att din hemsida laddar snabbt för att behålla besökare!

Få en kostnadsfri analys av din hemsida (värde 800kr!)

Kontakta oss på MEDIA2U så får du en kostnadsfri analys av din webbplats.

Vi är en webbyrå med lång erfarenhet av att bygga användarvänliga och moderna hemsidor åt företag, stora som små och inom olika branscher.

Vi tar emot uppdrag i hela Sverige, vi har bland annat kunder på Gotland, i Stockholm, Kalmar och Göteborg.

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.