Mobilanpassad hemsida: Viktigare än någonsin

Varför ska du ha en mobilanpassad hemsida? En stor del av vår onlinetid spenderas idag via mobila enheter. Faktum är att mer än hälften av all webbtrafik sker från en mobiltelefon.

Detta innebär att för att nå och engagera din publik på bästa möjliga sätt är det viktigt att din webbplats fungerar sömlöst och ser fantastisk ut oavsett vilken enhet den visas på. Att ha en mobilanpassad webbplats innebär alltså kort och gott att hemsidan är optimerad och anpassad för att kunna visas korrekt på en mobil enhet.

Mobilanpassad hemsida

Din hemsida bör fungera lika bra på en dator, som på en platta och mobil.

Förbättrar synligheten på Google

En mobilvänlig webbplats är även avgörande för att förbättra synligheten på sökmotorer som Google. Genom att ha en responsiv och mobilvänlig design får du bättre chanser att synas högre i sökresultaten, vilket leder till ökad exponering, mer trafik och fler potentiella kunder.

Webbyrå MEDIA2U

Vill du veta mer om hur vi på MEDIA2U kan hjälpa dig med mobilanpassningar av hemsidor? Tveka inte att kontakta oss, vi jobbar med kunder över hela Sverige. Bland annat Gotland, Stockholm, Kalmar och Göteborg. Läs mer om oss på media2u.se.

Skicka förfrågan!

Vi är nyfikna på ditt projekt!

Vi utför uppdrag i hela Sverige. Bland annat Stockholm, Göteborg och Kalmar.